♥♥♥my assets♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers

Thursday, April 11, 2013

ragam 4taon 1 hari


haa si kecik ni meragam hari ni
mcm biasa la kul 2.30 pm mummy amek balik school
ok je, happy
then pegi la beli our lunch
since mummy tak masak
mummy cam biasa la, baked cheese, then ask her, she wants chicken
so senang, pizza n kfc 1 row je
nak dijadikan kesah
settle menapau
mummy pun open la chicky meal tu, nak bagi dia nyumnyum chicken
skali apa dia nak?
i want nugget! no chicken
dengan sesenang hati dia campak nye plastik tu, seb baik dlm box lg kan
time ni mummy dah drive
dia start la drama swasta, no chicken, i want nugget
tanak kawan mummy,tanakkkkkk
dia shout yang membingit tu
huhu panas ati gue
udah le tengah drive, seb baik ari hujan, sejuk sket
dengan selamba mummy stop tepi jalan, mummy suh dia turun
fea go out, mummy no fren, u shout at mummy, no fren mummy
go
dia tengok mummy, muka memang surprise gile
hehe mummy masa ni buat keras hati la kan
umah jauh lagi, selalu nye jem sket kat bridge before smpai umah tu
mana tahan
skali slowly 'mummy i want chicken, no fries'
ok mummy pun amek drumstick tu, kopek kulit, letak tisu sket, bagi dia pegang
nahhh...ok je abes seketul
licin tinggal tulang :D
mnum milo, then mata dah stoneee je
blom smpai kat bridge tu dia dah sleep
haaaa...tektik mummy berjaya!
hoyeah! makan n sleep skali
sampai umah, angkat masuk, letak kat katil continue sleep smpai la kul 6 tadi
now layan oggy smbil mkn chicken sup pizza tu
hehe....sukses!
so ibu ibu boleh gak la praktikkan ugutan ni
wlaupon kurang sihat caranya
dari saya yang masih blaja ;) handling a tantrum child
tantrum ke? manja la den ghaso kan?! heh!




No comments: