♥♥♥my assets♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers

Tuesday, April 23, 2013

musim & bermusim

haaa tu diaa
musim? sekarang musim pilihanraya ;) ngehgeh
disamping kegiatan kempen yang berleluasa
tak kira la parti hijau biru pkat biru laut merah kuning kelabu asap
eh ada? kelabu asap? hihi
semua la berlumba lumba nak menjerat burung menambat hati kan
last weekend balik kg daddy
whoah semangat biru tuuuu...
semangat mokcik pokcik sekalian berkempen
tengok muka kesian gak la, rmai yg tua tua dah
berjalan panas terik pegang bendera pkai baju kempen
tapi tu pilihan dia, apo nk dikato la kan
i ok je ;)

ok musim lagi - musim kurus dan cantik putih melepak
haa ni memang sama rancak gak
yang lawak, ramai pulak tag i 'ubat kurus'
dush dushhh kata 'friends'
tapi haraaammmm tak alert!
hagak laa kan!
kot tag ubat cantik putih melepak syokkk jugak nak tengok, boleh angan angan cun macam adira ke hanez suraya ke scha ke kan
sabo je la

bermusim? hahaha ni very the true kena on my nose penyek
hapdet blog, hapdet insta, hapdet fb, n the latest story mory keek yaw!
hartis ah kohnon kan
macam ramai peminat lah sangat :p
tak pe tak pe, actually all those story, piccas , videos yang i upload tu nk save kat web-based
itu sebetul sebenarnye niat i
sebab kdg2 fon kt kong, lappy kaput, tab nazak
so itula penyelamat 'kenangan silam'
i ada habit tau, suke tgk picca kat fb sendiri haha
sbb kdg2 'ohh time ni ohh best la ni ohhh ada eh pegi sini'
biasa la dah beranak pinak ni
urat putus
daya ingatan pun paras paras selamat je
ni bulan 9 nak putus skali lagi hehe
redhaaaaa je la kan
;)

so nak add ke insta, keek i?
its ajan_syahizan
jemput ler, boring je, paling2 pun muka princess i tu la kan, tak pun picca nasi dagang heh!
oh mentang ganu kiter! nasi dagang boh ;)


No comments: