♥♥♥my assets♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers

Monday, March 26, 2012

hip hip hooray!

cuti cuti sudah sampai
akan meninggalkan ofis selama 2 weeks!
nyamannnnnnn

(*_*)

Sunday, March 18, 2012

nothing to shop ;)

Nothing to shop?
Hmmm... itu lah keadaan kami di pulau ini
Maka waktu petang di hujung minggu
aktiviti adalah pegi minum air kelapa
hehe... haih boleh la,asalkan keluar umah amek angin segar :)
nikmati lah pictures fea yang diambil oleh mummy fea yang buhsan duduk minum je
;)

jantung hati

si debab mummy yang dah nak mencecah 3 tahun!cepatnyeeee masa berlalu
:(


Monday, March 12, 2012

yeay dapat upah!

ini la upahnye ;)
hihi best best
last weekend,daddy p tournament paintball kat pj
ktorg tak ikut balik
daddy balik bagi upah sebab kena tinggal
jeng jeng jeng!
hoyeah!

Monday, March 5, 2012

opening year!

hiks mabuk seket! dah bulan 3 baru nak update opening year ;)
boleh la kan, still in 1st quarter :p

alkesah tahun baru 2012 ini bermula dengan gadget
1st daddy bought some entertainment di dalam rumah atau dalam bahasa mudah indoor ler kan
indoor ni i suke sebab senang
tak yah kuar, takyah godek godek cari track bottom
tak yah kombah kombah cari long sleeves
tak yah kalut kalut cari socks :)
dan apakah gadget itu?
Nintendo wii...sat i upload pic k
senang.on tv, on wii pasang la segala kelengkapan tu kat tangan, n ready get set go!
hiks! best best, berpeluh peluh
game yang paling suke tennis
nanti balik kl lagi nak p cari wii mat
boleh dancing dancing...mengempis kan perut yang sedikit maju kedepan ni :p

this is the controller


the player ;)

2nd....ipong kesayangan daddy buat hal
aritu balik kl dah p repair, abes rm380
after 2 weeks kat pulau ni dia rosak lagi
daddy pun menggodek la
n the problem is known issue for ipong 3gs itu
tak sempat la daddy nak maintain kan pong itu smpai ipong 5
dengan kebengangan, di survey survey he decided to take this

*its galaxy note,besau amat,puas ati tengok screen tu*

and 3rd is for mummy?
aha dengan kejelesan tengok camera fon daddy
n sebab camera blackberry sedia ada tidak dapat memenuhi kepuasan mummy
maka di goda goda daddy untuk belikan blackberry baru
*daddy offer fon lain yakni ipong 4 i dont like!
setakat ini kecintaan pada blackberry belum luntur hiks gediks!
maka dengan sedikit muka manis tersengih sengih terkulat kulat
goda la beli bold 9900 aka bold 4
sekalinye masa gi tengok sekali lagi, fon itu telah yilek di kepulauan ini
redha lah hati mungkin bukanlah rezeki mummy :(

aha!tidak berakhir disitu
rupanya rancangan di atur, dikirim oleh my love kepada insan
maka dapat jugaklah blackberry baru untuk mummy setelah sebuah kapal di udara mendarat di pulau ini!
surprise ;)
*suke suke

*aha my new baby,its bold 4 ;)*
thanks to daddy!
mmuax!



Sunday, March 4, 2012

Bz la sangat?

Hihihi
Bz la jugak sket sket

kalender tahun baru bermula dengan jadual baru
weekdays memang sangat mengejar masa

pagi kuar umah 7.20am
kalau lambat,sila la saksikan saya berlari lari anak
untuk ke tingkat 1
memanjat tangga dengan cemerlang
tersarung heels 1.5 inci
hanya semata mata nak punch card
Phewwww!
first time ok!keje kena punch card
memang hari hari I nebes u!
gile btul :p
selama ni access card je
yang tak tertayang pun time stamp
yang tak penah kesah cepat ke lambat ke lek lek je
Hah!sekarang hamekkk mendapat ;)
Ok itu rutin harian di pagi hari

'Ala labuan kecik bukan jauh mana'
mesti korang ckp gitu kan?
Alkesah!kat sini ada culture drive umpama 'makan angin' regardless time
memang sakit jiwa amat,terkedek kedek
Ngeh!petang pun sama la
jem yang tak sepatutnye

ok settle weekdays!
kat ofis tak yah la cite,buat kje la kan
klau tak,idok le namanye pegi berkoje ye dok?mmuehehe

weekend?sabtu menguruskan segala kain2
bersihkan umah,pegi pasar (kalau rajin) - sila jgn percaya ini sebagai rutin dihujung minggu ye!hiks :)
ahad bercanda ria,pegi la mana mana asalkan dapat bawak fea amek udara

hah last saturday p bengkel wanita
ni adalah kes terjebak sebab organizer nye adalah besfren mama :p
seb baik speaker sume best2!berbaloi baloi
walaupun sememangnye free
orang lain byr rm150 tau nk masuk bengkel ni ;)
next episode I story mory kay!
DaaA nite!nantok amat

sebelum itu,saksikan lah mukaku didalam bengkel itu, *tak de kje*