♥♥♥my assets♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers

Saturday, February 18, 2012

aha! ;)

ohhoho last entry time birthday gue rupanye
uish bersawang dah rumah ni
biasa la datang angin malas, bz, buat2 bz, memang la tak terupdate

anyway, semalam bday my other half!
this time bikin sweet surprise sket lor!
send him flowers (*_*)


my favourite flowers on his special day ;)

and memang menjadi hoyeah!
lain2 macam biasa la dinner
tu je la

oh prezent, simple je
sunglass, gantikan yang hilang tu
b00by sedih tamau beli2 yang baru
duk pakai yg lama before yang hilang tu
so itu je la yang ku bagi hehe
tak wrap pun, dengan paper bag kdai optic tu, itu la ku persembahkan di pagi hari hiks!

ok tu je, sehingga bertemu lagi di lain siaran :p