♥♥♥my assets♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers

Sunday, July 10, 2011

murah rezeki

Alhamdulillah
walaupon ada berlaku perkara menyeramkan,ada jgk yang membungakan hati
Pasal burung tu kan
B00by n mama suh anggap itu kucing yg bawak n makan

Dan dalam masa yg sama,amalkan ayat pendinding diri
Banyak jugak la yg jumpa
Ku dah compilekan dalam word n boleh print out
Klau kwn kwn ku mahu,bgtau k
Nnt ku fwdkan la doa2 tu
Banyak jugak,bukan sekadar pendinding diri,bagus utk amalan
Ada sesetghnye mmg dah jadi rutin ku baca doa2 tu,ada jugak yang ku baru tau
Jadi,disebalik kejadian buruk ada hikmah kan?
Alhamdulillah,allah sayang kan ku
Masih beri peluang ku muhasabah diri ku yang kejap kejap lupa
Macam nyanyuk nau!blom lg Allah bg nyanyuk btul2 kan,nauzubillah

Ok,lupakan kesah itu
Ku dapat pezen tau
Hihihi b00by ku buat surpriseeee
Ada yang dah tau kan,ku dah berkicau riang disinun
Tapi ku nak tulis jugak,ni kan umpama 'dear diary' ku
Taraaa...semalaman senyum mengukir wajah hokey!thank u love!















its ipad2 hihi boleh aku tak tau kan ni ipad apa
berkicau dengan nana
n aku  godek setting n kotak
hihi punye excited
kat blkg kotak dah tulis pun :p
*blur mummy!

pastu fea pun dapat pezen
Its from ex-colleague daddy
Dapat gown tu n patung baby alive
Ku tak berkenan sgt patung gitu
Klau soft toy tu ok jugak
Tapi org dah bagi kan
Tenkiu sangat sangat
Sebab org ingat n sayang anak kt kan















Jadinye week ni ada happy n ada sad
Balance hihi
*panjang pulak ku bebel :p















fea, tu mummy punye hihihi

Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

Friday, July 8, 2011

Burung mati

I was shocked!
Kat balcony ada bangkai burung gagak mati
Tak de kepala, perut terburai

YaAllah,jauhkan aku dan keluargaku dari segala hasad dan dengki
Lindungilah kami dari segala permusuhan dan kecelakaan
Jauhkan kami dari anasir2 jahat
Sesungguhnya hanya kepadamulah tempat aku memohon perlindungan


Saya risau :|

Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

Friday, July 1, 2011

B jumpe V

Hahaha
Mmg ada jodoh
Pegi makan n jumpa la Vee yang sweet itu
Vee dtg labuan shoot utk nona
Biasanye g mkn kat situ I duk luar je
Hari ni,fea sleep
So ktorg decide duk bilik ekon
Jeng jeng jeng
Dah duduk baik punye,baru nampak vee
Apo laei,I tweet la
Hehe syokkk
Dia reply,siap toleh 'haiiii,baru baca baru baca' dia ckp
Crew lain ada 2 table sengeh je
Hehe wateva

lawaknye boleh pulak bantai sembang
Ada la 5 10 mnt
Booby ckp 'apa u ckp'
'Macam kwn je sembang'
Hehe mcm2 dia cite
Dia g situ sini mkn tu mkn ni

Vee sporting gile la
Sempoi je n ni la 1st time amek pic dgn artis kat kdai mkn
Padahal kat giant sll je terserempak,n g tegur artis
Tp never ever la I nak amek gambo
Maluuuu

Tp sbb I like vee so blasahhhh
3 keping lagi
Vee pun 'eh tgk2 elok tak'
'Blackberry ni kureng kan pic dia,lighting lg ni gelap'
Hehe siap dia bebel
Anw,apo pun I'm happy!

*cuma akan buat benda yg sama mcm ni if jumpe erra n aaron kahkahkah

Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone