♥♥♥my assets♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers

Wednesday, June 29, 2011

Family Day

family day segment daddy @ work!
simple & best
i juz take the advantage from the oppurtunity given
bercanda ria bersama tersayang
the event is just to let them happy
free n easy, no official activities
just eat n swim
syokkan?
i ada masalah wanita
so daddy la layan fea dalam pool
syok kan tengok daddy n dotter
bergumbira main air, ketawa ketawa
so terisi la weekend ktorg dengan aktiviti mengeratkan kasih sayang
tanpa mengeluarkan blanja hehe
Alhamdulillah i had a very thoughtful hubby
rajin je layan princess dia
hope sampai ke akhirnye b00by sayang & jaga mummy n fea

we love u daddy!



Friday, June 24, 2011

New project!

Haha at last, I got my new oven,mixer n baking toolssss
Thanks b00by!

so its time for bakinggggg!

first project is...
RVC oh the color itself dah tempting gile!
Plus the taste,pengsannn!
Really love it!

*haha seb baik tak derhaka resepi,so menjadi la kek I,but for me a bit manis,so next time have to alter the sugar amount


Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

Thursday, June 16, 2011

mana taruk?aiyoo!

tak ingat mana aku ltk wedges aku
Uwaaa,apa nyanyuk sgt ni
Rasanye aritu packing masuk dlm beg
Masa kat kg b00by pun ada lagi
Sampai labuan dah tak de
Uwaaa takkan cicir kat hotel?
Tak de pun org hotel call
Tny adik b00by pun dia kata tak de
Alahaiiiiii mana aku letak?


Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

Sunday, June 12, 2011

uii uiii

shuuhhh shuhhhh *halau lipas
pap pap pap *tepuk nyamuk
eiii eiii *buang sawang labah labah

mak aiii lama nye tak update
bz nau mak cik ni kan
hehehe apa cite menarik ek

hmm kesibukan adalah disebabkan majlis adikadik gue yang disatukan
Alhamdulillah segalanye berjalan lancar
disebabkan mama tersayang sakit kaki
i la yang kena turun padang berhempas pulas menyettlekan segala saki baki persiapan terakhir
banyak la dugaan dan cabarannye
tapi semua nya dah settle,so ok la
nak tengok pengantin baru?
tadaaaa
hehe tengok kat fb :p

keduanye sebok
sebab ibu mertuaku datang kl jugak
mama jemput besan datang la kan dah buat kenduri
so semua sedara mara b00by datang
family ayah chik,cik ngoh,ayah su anak menantu cucu cicit sume
meriahhh u
then kitaorg pun balik klantan
b00by cuti seminggu

packing sume barang coz dr klantan direct balik labuan
kb-kl-labuan

balik pulak umah i macam tongkang pecah
huh ponek mak cik mengemas u
tapi now semua dah settle
licin berkilat,nak buat cermin pun boleh lantai ni wakakaka

weekend ni b00by ada tournament paintball
so tak ikut, malas, penat
semalam seharian  p spa
voucher free rm300 aritu ada lagi rm204
ari ni expired so ceat2 la buat appointment
tp x sempat jugak abeskan seb baik diaorg extend utk dihabiskan
so smlm i buat body treatment coffee scrub, body massage, facial treatment n facial massage
ohh terasa segar sket
n insyaAllah next weekend pegi kk hoyeah!
jalan jalan dengan si putih

dan tika dan saat ini teringat lak macaronsssssssssssss n red velvet cake
uhhh sedappnyee kalau dpt masuk ke mulut
bila nak buat ni!terliur dah