♥♥♥my assets♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers

Tuesday, August 24, 2010

operasi cari,simpan, dan cetak

hehehe operasi sekarang
mesti disempurnakan sebelum sabtu malam
dan dimasukkan kedalam luggage
(*_*)

Thursday, August 19, 2010

menu berbuka, sahur, kueh raya, baju raya

hihihi topik hangat kat fesbuk kan
sume update benda2 camni
tak pe kan mengimarahkan bulan yang mulia
tapi kita dituntut supaya tidak berlebih lebih dalam berbelanja
jangan papa asal bergaya
bahaya tu bikin naya

hehe peringatan untuk diri sendiri jugak sebenarnye
(*_*)

Monday, August 16, 2010

cuci cuci mata

canteeekkkk kan kan kan

cantekk tak?
huhu keinginan gue tatkala ini

tapi gue berangan je la

manakan mampu ;)

*gue sep pic ni kat desktop dengan nama "nak"
hagak2 kan boipren gue tengok tak folder ni dan buat ala ala sepraissssss*
ek eleh berangan je la kak oi!!!

Sunday, August 15, 2010

Anugerah Terhormat...chewahh..phewwww ;)

Tag and award from Eryne
haha thanks eryne...dah lama gue tak kena tag!so layannnnn


Soalannya :
Soalan 1: Adakah anda rasa HOT..?

Jawapan : Nope! gue sedang-sedang aja...weather,feeling, sume ok je ;) tenang...aman...(bcoz today is sunday...hari bermalasan (*_*)

Soalan 2: Upload wallpaper PC/laptop yg anda gunekan skrg?

Jawapan : (standard view....paint corrupt)

Soalan 3: Cerita pasal gmbar nih..?

Jawapan: nothing...software counterfeiting ;)

Soalan 4: Kali terakhir makan PIZZA..?

Jawapan : kat Mesra Mall,Kerteh, masa bermastautin disinun gue ikut b00by ost

Soalan 5: Lagu terakhir anda dengar..?

Jawapan : ringtone fon boleh kira tak? hehehe bitter heart by Zee Avi
*suke sangat dia sangat comel*

Soalan 6: Apa yg anda buat selain selesaikan tag nih..?

Jawapan: menyambil nonton KLS...Live in Fabulous Lane ;)

Soalan 7: Selain nama sendiri anda dipanggil nama ape..?


Jawapan: sexy my name...hikhik tak la...mostly semua berteraskan nama saya
jan,ijan,ajan,kojan----yang btulnye siblings mmg panggil ajan...yang lain tu frens ikut suke suki...yang penting itu gue dong!!!


sya---ofismate labuan...coz diaorg amek nama depan gue!!!


mama---kakak,kak chah


beloved b00by---b(baby..kunun..ni dr zaman cintan cintun dulu kala)..yang...sayang...u...hahaha


besfren---busuk(ohh kitaorg bukan busuk..tapi nama manja gitu kan busuk kan)..yang

Soalan 8: Tag lagi 5 orang...

Jawapan :


1. Sab busuk
2. kak ifa
3. wani
4. kak laili
5. nana

Soalan 9: Siapa orang no. 1...?

Jawapan : sab busuk..dia kawan yang rapat...we know when we need each other...tak perlu sms everyday,ym or watsoever..but she's always there when i need her..lap u busuk!

Soalan 10: Katekan sesuatu pada orang no. 5...?

Jawapan: nana...baru bersalin 2nd baby....cute mute baby girl nana...pantang elok elok tau!

Soalan 11: No.3 ade hubungan ape dengan sape...?

Jawapan: wani adalah bini en moza...mom for 2 kids..auni zara n aniq zaquan

Soalan 12: Bagaimana pulak dengan no.2...?

Jawapan: my beloved sistah!!!

Soalan 13: Kata2 cinta dengan orang no.4...?

Jawapan: miss u kak!!!lama tak sembang kan kan kan

Soalan 14: Berikan 5 fakta yg anda tahu pasal orang yang anda tag..

Jawapan :

1- sab nak kawen bulan 10
2- kak ifa org klate, ada 2kids kak farah n aqil...aqil gewe fea hikhikhik
3- wani baru dapat baby boy, now tgh pantang kat lipis, dia sebok nk balik puchong nak soping raya..tak senonoh itu budak :D
4- kak laili...keje kat putrajaya, org jb, laki nye abg pyan, hero kesayangan dia abg bajak hehhe
5- nana org penang, banyak "persamaan" taste ngan gue..blom pnah bertentang mata...someday hopefully!
wokeh done!!!

macam che'ah je gue tau pasal sume org kan mmuahhahaha....

kepada no 1-5

SILA AMEK AWARD ANDA

Friday, August 13, 2010

salam ramadhan

Alhamdulillah...berjumpa lagi kita dengan ramadhan
yang pasti gue ada hutang!!!
uwaaaa...tak sempat nak ganti
ohhhh betapa berdosa nye gue!!!

Ya Allah,takut sebenarnye
semoga Allah ampunkan kekhilafan hamba-Nya ini

Di bulan baik ini, gue mohon ampun & maaf ye
sekiranya andai kata sepanjang persahabatan ukhuwah ini
gue terkasar bahasa, tersilap kata, terlepas laku
mohon di ampunkan
Semoga semua diberi kekuatan iman & kesempurnaan kesihatan untuk melakukan amal ibadah
Moga kita mendapat rahmat dan barakah dari-Nya

Amin...