♥♥♥my assets♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers

Tuesday, July 27, 2010

home sweet home

akhirnya kami pun pulang
setelah 14 hari bermastautin di bilik hotel
lega ;)

pic hari2 terakhir layan fea at awana


breakfast...

dah tak takut sgt pool, setelah berhari hari testing air sejuk
sampai dah sunburn *bananaboat for kids tak effective sgt*

tengok tu...happy kan?tak nanges dah kena air ;)


sambung bath tub pulak

play kat smarty club

excited main ball


hiway lpt...tengok barney


dah boring...nak duk seat dia pulak

tammat (*_*)

Monday, July 19, 2010

happy!

we're here


daddy is working


fea n mummy holiday


n we're happy together


actually kesah blom tamat
so malas nak buat esei
layan pics je la
hihii

Wednesday, July 14, 2010

smileeeeeeeeee

hahaha
hatiku berbunga riang
adalah disebabkan ini

¡ESPAÑA CAMPEONA DEL MUNDO! ¡VIVA ESPAÑA!


 SPAIN THE CHAMPION
VIVA ESPANA!!!

hahaha happy sangat
layan final sorang2
sebab baru smpai kemaman
daddy penat
so ketidoran la
gue?
nggak boleh tidur
ntah apasal
world cup dis time memang asal spain nak main je
hati gue stat la dag dig dug berdetak detuk

before final
daddy cakap
i rasa holland menang
(even daddy fan espana)
gue?
bola tu bulat b00by
i hope spain ada luck!
 yeay! memang spain ada luck
mmuehehe
congrats espana!
sayu gile tengok casillas nanges masa iniesta score
ms times up pun dia nanges beriya
hadoi memang mengusik jiwa i u
(*_*)

apa pun
syok gileee la
i banyak fav team
tp first n foremost espana n italia
italia awal2 lagi dah chow chon chau
so espana la tinggal

team kuat2 lain, admire gak
brasil,argentina,germany
tapi sebab fans diaorg lebih2
gue jadi nyampah
hahaha

okay
siapa nak baca lagi story mory espana
http://spain.worldcupblog.org/

Monday, July 12, 2010

jadual padat

uhuhu setibanye daddy di kl
subuh jumaat
maka, start la projek mummy
fea pun dah sehat

1. amek stok tudung najjah
so anyone najjah's fan
boleh order dgn i k
tudung, blouse, dress apa saja
let me know the code
n baju kurong cotton tu
adalah dari
http://sarah-airis.blogspot.com/
for najjah code
najjah.com


2nd
saturday
celebrate bday my hunny bunny niece
sarah nurdeeni
at Cyberview Lodge Resort & Spa
makanan ditaja oleh Restoran Saba'
terbaek ;)

and this is the prezent
daddy yang pilih
Barbie scooter!
sarah luv it
yeah!
sarah tak sabar
balik umah trus suh papa pasang
n main

3rd
sunday
saya di kemaman skrg
ikut b00by
now at hotel room
hotel kemaman yang sempoi
seb baek best
(*_*)

so na na na na na ganu kiter
makang kepok weiii
hihihi

Thursday, July 8, 2010

fea high fever & diarrhoea

huhuhu sedih hati
terasa kebersalahan yang amat sangat

fea sakit!
high fever n diarrhoea
setelah difikir-fikirkan di post mortem apa sebab musabab nye
saya ter jumpa dengan punca ini :(
punca adalah kerana fea kena tggl kat skul aka nursery!

ari jumaat tu saya kan pegi mengembangkan hasil dagangan
so dek kesiankan fea nnt kena panas, penat
saya decide yang terbaik adalah tinggal nursery
tapi tapi tapi
lain pulak yang timbul
kesiannyeee fea mummy

start saturday noon dia dah melepek
badan panas
bawak gi klinik dulu
ok, kasi ubat
still on off demam
ahad pun cam tu
mlm ahad, fea tak tdo
tamau mnum susu, before tu tamau eat
risau sangat
kepala sangat panas
saya jelom kepala ngan air asam jawa
sampai penat kot, subuh fea terlelap
saya pun solat n tdo

tetiba kul 9 fea bangun nanges
check diaper, fea poo poo banyak sangat
salin diaper fea ok sket
tak smpai sejam fea poo poo lagi
banyaak jgk
muka pun pucat
hati dah tak sedap
sebab fea tamau mnum

so decide bawak pi hospital
smpai hospital trus naik kat klinik paed fea
doc check, trus admit coz perut kosong, muka pucat
body temp is 39.6

berumah tangga lah saya kat room itu selama 4 hari
Alhamdulillah, fea dah ok now
makan pun baru tadi saya tengok fea adalah lil princess saya
dah happy, makan mnum mcm biasa

thanks kepada yang dtg menjenguk
aai, kak ifa, sab n dayah
thanks jugak kepada yang tak henti2 bertanya perkhabaran fea
thanksss luv ya!!!

esok daddy balik
daddy nak bawak ktorg ikut duk kat kemaman
risau kat anak dara dia la tu :)

Thursday, July 1, 2010

Percubaan Kedua ;)

Frensssssssssssss
esok, bersamaan Jumaat, 2 July 2010
i akan buat jualan SarahAiris Cotton
kat Jualan Puspanita
LHDN Jalan Duta
dari jam 10am-5pm
siapa2 yang free
jom la kita ngedate kat sana k
n
insyaAllah if ada rezeki dapat stok cepat
i akan ada collection Najjah
tudung farah deeba
so jom klau sape nak tengok
n nak shopping
very limited stock!

this is najjah

upsss...doakan saya murah rezeki ye!
thanks folks!
luv u mmmuahaaaaaaaaaassssssssssss