♥♥♥my assets♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers

Wednesday, February 24, 2010

packing mode

yeay!dah siap packing
esok pagi pagi dah nk kena terjah epot
seb baik labuan ni tecik
so tak de la nk travel jauh

flight seawal 0745 n expected arrival time 1005
mengikut jadual fea
ni waktu si debok kekal beradu
hopefully macam biasa la
fea behave n zzzz

esok mcm byk je brg nak bawak balik
sbb barang dagangan di hangkut bersama
insyaAllah akan meneruskan perjuangan offline kat kl

chayok!!!mmuehehe

denggi

ha malam tadi mama sms
"mama kat ampang puteri n, kiki masuk ward, denggi"
adoi terkujat la
shian si kurus
call dia
dia ckp takut sket kena drip
hehe ampeh
hope sket je la


pastu pagi tadi pulak
mama b00by call
pastu bagitau jaga anak mok ngoh
tak gi skul sbb naik kudis

alalala risau la pulak
dah la ktorg nak balik
ya Allah, lindungi la sofea :(

Tuesday, February 23, 2010

shian fea mummy

fea batuk batuk lagi...
smlm baru kena balik
shiann dia

hmmm thursday ni nak balik umah nek ma
tapi friday dah balik klantan
alala
sungguh kurang best
hmm apo nak buek
redha je la
:(

Sunday, February 21, 2010

screwed up!

adodoi....
blog ku bertukar tajuk dan segalanye
sebab?
si tangan debab la ni
tertekan button apa ntah
end up caca marba blog saya
saya pun menjalankan operasi import ekspot
n create blog baru
alalala follower pun dah tak de
sume pun tak de
jadikla follower balik kawan kawan
mmuehehe

Thursday, February 18, 2010

bahagia

H.A.P.P.Y.B.I.R.T.H.D.A.Y
b00by!!!
huhu
menjadi la surprise ku
thanks la kepada waiter/waitress
Grand Dorsett Hotel
semangat mereka menyanyikan lagu epi beday
hubby ku malu malu tucing
fea ternganga tengok
dengan rmai orangnye
n lilin nye
kompius je muka anak dara mummy tu
apa pun
happy sangat

semoga b00by
 menjadi suamiku yang baik, dedi fea yang baik
dan menyayangi kami sehingga akhir hayat kami
aminnnn....

Tuesday, February 16, 2010

Esok Birthday b00by ku

semoga surprise saya menjadi !!!
(*_*)

saya cayang dia


Sunday, February 14, 2010

ketam ketam ketam

huhu kekenyangan gue..
makan ketam yang amat banyak
makan berempat...bestie b00by datang
with his wifey n dottie
hehe
b00by pi order sampai 4kg
sangat banyak
ketam masak cili padi
n ketam goreng kunyit
sedapppp...
pastu butter prawn 1/2kg
ktorg makan banyakkkk...
seb baik fea behave hehe
dapat la mummy makan puas puas

Friday, February 12, 2010

yang ku mau!!!!

tenkiu ima ucuk
sebab tag kan pic ah kak kat dvd ni
tapi tapi tapi
ni labuan ni apo kono pun aku tak tau
dah 2 ari nak transfer duit
tac maybank kong bin kang tak dapek dapek
kena tt before 14.2 ni
ayoyoyo
tolon...nak nak nak!!!

Friday, February 5, 2010

boringnyeeee

haih ni tak tau la nak cakap camana
kesah jiran ni la
suke pinjam pinjam fea
dah cakap dah
masa daddy dia ada jangan la datang
sebab daddy balik nak main ngan fea
takdenye dengar
selamba je mai ketuk pintu umah
pastu bila anta fea balik
dah boleh agak dah ada la yang disuap kat fea
adoi
boring btul
mana nak tau tangan yang menyuap tu bersih ke
klau anak nye yang kecik skali tu tau apa
dengan kuar umah tak de makei sipar nye
camana la nak cakap
dah banyak kali dah saya tak kasik
kata fea nak tdo la fea nak makan la
pastu aritu anak nye yang bongsu datang main kat umah
ok la
tapi saya tak brapa nak sukee la
mmg la kakak ni baik
tapi bab bab hygiene ni
saya ni cerewet sket
camana nak cakap niii
boringggg tensiii gue!
ni rasa nak panggil doraemon` ni`
nak pindah pindah pindahhhhhhhh
mmuehehe mengong dah


Tuesday, February 2, 2010

Alhamdulillah,,yeay yeay!

Ada 2 perkara yang saya sangat bersyukur...

1. Bersyukur sebab kedai online & offline saya dah termakbul....

online? jemput la kawan2 tengok kat sini k :
http://mummyshope.blogspot.com/

offline? kat rumah saya la hihi...labuan occay! ;)

2. Syukur daddy kasi join sab n d gang gi jalan2...
dah pegi n dah selamat balik...sangat syok! derang pun best, sebab?
banyak membantu saya dan si tembun saya
fea mana boleh tinggal kan mmuehehe

fea pun cool je...naik bukit turun bukit, naik bot turun bot..maintain cool...
Alhamdulillah, mummy pun ok je bawak fea...just last day, dah penat sgt kot, ms dinner seafood dgn geng2 turun gunung fea cranky, grumpy sket..nantok...tp takleh tdo

but smua2 pun ok je

pics dah upload kat fb...sangat best!subhanallah, gunung kinabalu sangat cantik...
banya tempat ktorg pegi..trip 4 days..terisi dengan baik....

best best!