♥♥♥my assets♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers

Tuesday, January 19, 2010

visi & misi

hmm sedang berfikiran
untuk meneruskan misi untuk sepanjang tahun
chewahh kunun
insyaAllah
ohh lagi dah sematkan dalam hati
nak baca ayat 1000 dinar sebanyak mungkin
dan nak baca surah al mulk sehari sekurang-kurangnye sekali
insyaAllah

Sunday, January 17, 2010

Contest Sweet Picture Anak bersama Ibu


Salam...saya tgh jalan2 soping baju fea terjumpe blog ni...
nice...
1st of all Happy Birthday to Eiya...the organiser
n kat bawah ni pic mummy n fea
sekadar memeriahkan contest ;)
klau menang, rezeki fea kan sayang...
ok.lets introduce fea to aunty eiya
full name: sofea airis amani binti syahrul hafiz
umur sofea: 9 bulan
DOB fea : 10 april 09
mummy : mummy sofea ;)


pic ni sweet for me sbb keadaan fea yang merajuk ;)
sebenarnye amek kat klcc park, gathering with bff...
n ari tu tengok tak ramai sangat kids kat pool,
so mummy pun nak enjoy ngan fea kat pool
tapi..tapi....hihi fea takut air rupanye...
setelah 2 3 kali percubaan, tetap nanges
n pic ni my bff snap masa tanges fea masih bersisa n fea merajuk...
klau boleh cakap msti fea cakap
"mummy, fea tamau air tejukkkk"
shian anak mummy(*_*)

Friday, January 15, 2010

akhirnye

hihi setelah 3 hari pulang
lappie ni ngok ngek tak leh post wall kat fb
so dengan bantuan pak cik google
cari la sbb musabab kepada masalah lappie ni
kompom lappie..y?
bcoz blubery rasbery saya ok je :D
ok berbalik kepada permasalahan kita
pak cik google kata security setting
so saya pun godek
godek punya godek selama 2 hari
tinggggggg...
dah ok sekarang
so apa yang di godek
adalah disini all about Active-X
sesapa yang mengalami kesulitan seperti saya
sila enable kan segala Active X function!
yeay!
dah ok..saya tenang
kunun..macam apa je kan fb addicted ke hapo aku ni ;p

Tuesday, January 12, 2010

bumi labuan

huhu sudah kembali ke pangkuan suami tersayang
maka kami menjadi satu
saya, en suami dan cinta hati kami
sofea airis amani
daddy asyik kiss fea je
kesian daddy..rindu sangat kat fea
(*_*)

Friday, January 8, 2010

"MOBS & Lollietots CUTEST SMILE BABY CONTEST"

Lets check it out..presenting mysayang on

MOBS & Lollietots CUTEST SMILE BABY CONTEST"

JOM JOIN SOFEA

HELLO AUNTY...
Its me!!!my name is sofea airis amani bt syahrul hafiz...this January 10, i will turn 9 mos young ;)
im here to share my cutest smile with all frens out there!
yeay!


for beloved mama...

kekeringan idea nak belikan prezent mama

dan inilah hasilnye..

cantik tak?
hihi tak byk choice tadi
rasanye ini je yang sedikit kena ngan taste mama
mama blom balik keje lagi ni
hopefully mama suke
n
for celebration
kami menjamu selera arab kat Al Rawsha
nyum nyum..sangat sedap
mandy, kabsha, shawarma
n air yang best..peach barbican
yummy!
♥♥♥

Wednesday, January 6, 2010

ohhh 2010

hehe lawak lawak..
lepas buat entry tadi
baru pasan update dah masuk kat new year
which is 2010
adoiiiyaiii cepat nye masa berlalu
hmm...seperti biasa pembukaan new year saya adalah
jeng jeng jeng...birthday mama
hihi
blom beli hadiah
just bawak mama pi makan secret recipe
celebrate tunggu orang jepun pulang
jap lagi sampai tu
n maybe weekend ni pegi makan2
apapun
Selamat Hari Lahir Mama
I luv uuuuuuuuuuuuuuuu soooooooooooooo mucccchhhhhhhhhh!



♥♥♥







mandi manda

hihi fea takut air tejuk
tengok ni dia nanges
(*_*)