♥♥♥my assets♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers

Friday, October 30, 2009

asthma baby?

hurm..kesahnye sebab fea nye demam on/off dah 2 minggu..
pastu dah 3 hari tak demam, then demam balik
trus high fever pulak tu
mlm tu, saya ltk kool fever n towel basah kat kepala fea
dgn batuk nye
so fea tak lena
esoknye bawak pi clinic
doc suspect asthma bb based on symptom yang kena kat fea
late nite fever, cough, n flu
daddy kata if tak ok nak bawak pi specialist kat kk
but ni dah 2 hari
alhamdulillah fea semakin ok
so rasanye tggu balik kl nnt la
bawak pi follow up ngan dr.lim balik smule
hopefully fea tak apa apa la
:(

Thursday, October 22, 2009

kepingin

kepingin bercuti
indah kan?
hmmm bila la dapat pegi
;(

Wednesday, October 21, 2009

my puteri

fea dah big gal skarang...
pandai merajuk dengan mummy
tamau fren
mummy pegang tamau
main2, golek2, sampai tetdo sendiri
:(


Friday, October 16, 2009

home sweet home

hurm...
saya dan fea selamat kembali ke bumi labuan
flight last wednesday...
perasaan skarang?
penat...rumah macam tongkang pecah
kesian...tengok b0oby duk telek fea
rindu...kampung halaman
happy...kembali bersama
buhsan....tiada aktiviti memberangsangkan
counting days...untuk kembali ke kl
hikhik
tak senonoh btul saya ni kan
(*_*)

Saturday, October 10, 2009

room 654

last thursday fea was admitted at APSH

because of fever, cough, n blocked nose

actually fea baru lepas jab 3rd dose Dtap

before jab mmg fea selesema sket

dah bgth dr.rosnah paed fea

she said should be no problem coz fea tak demam

tapi agaknye mmg fea tak kuat dah

so senang la fea kena demam

kesian sgt fea...hari rabu mlm demam

saya balut badan fea dgn kain basah

menanges fea kesejukan

bila dah kebah sket fea pun tetdo

saya mmg tak boleh tdo

kejap2 baangun check badan fea

lepas subuh badan fea panas smule

saya dah tak nak tunggu

call b0oby suh check ing cover tak fea

if tak pun saya dah nekad

bayar pun bayar la

fea lagi penting

call kak ina my sil

kak ina suh gi paed sarah kat gleneagles

tapi disebabkan pagi lagi, jln ampang kompom jem gile

saya pun suh my sis tny ampang puteri

setelah diriki

paed on call ok

so cepat2 kemas brg trus bawak fea

kesian fea

kena tahan, due to mild bronchitis

suspected pneumonia

Alhamdulillah bukan pneumonia

now fea dah ok sket after sehari kena tahan wad

insyaAllah ok la fea hendaknye

daddy fea?

bz :(