♥♥♥my assets♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers

Tuesday, June 30, 2009

oh lama lagi :(

lama lagi la nak kena duk kampung :(
buhsannye kan fea...
fea mummy suke senyum senyum
cakap cakap
ini la kawan mummy
sampai kul 4pagi pun nak main lagi
hai la sayang fea neh
(*_*)

Sunday, June 28, 2009

3 2 1 action!

hehehe..bukan berlakon la..ni aksi nak tucing ku titon..sungguh mengganazzz dan sedikit cute..
fea nanges, mummy snap pics nak mms kat daddy..;)

Sunday, June 21, 2009

apa ye...hurm

x de idea la
sebab?
hurm life yang mandom
tak de spark gitu
statistik yang mendatar
hai la hai

cite ape ye...
fea?
alhamdulillah, sehat
macam biasa kat kampung ni musim panas
kesian fea
kdg2 bila dia bgn
angkat dr tilam
baju blkg basah dek peluh
itu dah tahap 2 kipas tu pasang
kesian anak mummy
sabar la ye sayang
anak mummy kena kuat mcm mummy
kan sayang

b0oby?
hurm senantiasa bz
tak de off peak time
sume peak
statistik menegak
bz dan bz dan bz
next week fly gi India
saya suh b0oby gi amek jab vaccine H1N1
wlaupon India tak de case
cuma berhati hati kan
prevent is better than cure kan kan kan

saya?
hurm cam biasa la
kebuhsanan di tahap dewa dewi
gaban perkasa hitam sume la
masih di sini
menanti b0oby balik 19.7
ya Allah...sebulan laei wei
sakit jantung menahan
kebuhsanan
sabar sabar sabar

mama kata
kakak gembirakan hati orang
nnt Allah gembirakan hati kakak
mama kata
mama rindu sgt ngan fee
fee nama panggilan mama kat fea
hari2 mms fea kat mama
kiki kata bila dpt mms tu mama kiss fea kat fon
hurm...sebak nyeee hati saya :(
hari hari pun saya nanges rindukan mama
mama yang memahami saya
mama yang sentiasa ada untuk saya
itu la org kata
macam mana baik pun
ibu mertua tu takkan dapat menandingi ibu sendiri
baikkah ibu mertuaku?
hehe...
shhhhhh...secret*

Monday, June 15, 2009

1st DtaP jab

semalam saya bawak fea gi jab DtaP
what is DtaP?
kindly refer to http://en.wikipedia.org/wiki/DPT_vaccine

alhamdulillah semua ok
fea pun tak nanges masa kena jab
nurse kata jab ni kan cause fever
so balik je dari klinik
bagi fea ubat

mama b0oby yang tolong bagi
fea muntah kan ubat
mama pegang mulut fea
fea muntah lagi
kesian sangat

so hari ni saya bagi sendiri
saya bagi sket2 smbil cakap cakap ngan fea
standby je syringe
alhamdulillah
dah tak muntah mcm semalam
fea pun nampak gaya macam tak de fever
alhamdulillah

hurm semalam pun timbang
berat fea naik lagi 1.25kg
last month @ 1 month fea's weight is 4.75kg
now@ 2 mo old fea dah 6kg
alhamdulillah sangat setakat ni fea membesar dengan sehat

uppppssss ada cite malu...anak dara ni dah shishi atas penimbang
hai la fea
diapers kering
dia pi shishi atas penimbang pulak ;)

Friday, June 12, 2009

2 bulan sofea ;)

@ 9am, 10 June 09 genap la fea 2 bulan...
alhamdulillah, fea sehat...
mummy doakan fea sehat dan sentiasa di bawah lindungan Allah SWT..Amin...


ni pics fea kat kampung


ni pic fea genap 2 bulan

Tuesday, June 9, 2009

episod baru

update yang membosankan
kenapa?
adalah kerana jiwaku tidak gembira
kenapa?
adalah kerana kena duk kampung b0oby
kenapa?
adalah kerana hanya bersama fea
kenapa?
adalah kerana b0oby keje
kenapa?
adalah kerana b0oby tak de cuti dah
kenapa?
adalah kerana disuruh balik oleh b0oby?
kenapa?
adalah kerana family dia bising suh bawak balik fea
kenapa?
adalah kerana nak jumpa fea
kenapa?
adalah kerana nak main main ngan fea
kenapa?
semuanya adalah kerana b0oby & fea
kenapa?
kenapa kenapa...kenapa apa?

dah tak terjawab dah
duk je la sini diam diam

buhsannnnnnnnnnn :(

Monday, June 1, 2009

baby days out

ini kat Ampang Point, jalan jalan makan makan ngan kak ifa n fea


hari sabtu, mummy kuar cari barang fea, tinggal fea kat cik teh, bersama bekalan shushu ini ;)

bawak fea pegi kenduri anak kawan mama merangkap adik kawan saya kat Dewan Tan Sri Mahfoz